Retourneren

Artikelen die bij onze webshop zijn besteld kunt u binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren.

Aan deze retourneringsregeling zijn een aantal regels verbonden:
  • Het artikel is onbeschadigd.
  • Het artikel is niet gedragen.
  • Het artikel is in de originele staat met de originele verpakking.
  • De kosten voor verzending en eventuele verzekering zijn voor u als koper.
  • Artikelen die op verzoek speciaal zijn besteld kunnen niet geretourneerd worden.
Hoe kan ik een bestelling retour sturen?

U meldt uw retourzending aan via email info@hollandsklompenhuis.nl. Alleen per mail aangevraagde retourzendingen kunnen in behandeling genomen worden. Geretourneerde artikelen dienen in de originele staat, in de originele verpakking en samen met de pakbon/factuur, waarop uw rekeningnunmmer is vermeld verzonden te worden. Alleen artikelen in de originele staat, onbeschadigd en in de originele verpakking worden geaccepteerd.

De kosten voor het retourneren zijn voor u als koper. Ongefrankeerde zendingen zullen worden geweigerd. Na ontvangst van de geretourneerde items worden het product gecontroleerd en zullen wij het aankoopbedrag minus de verzendkosten binnen 30 dagen overmaken op uw rekening. Ook kunt u aangeven dat u een ander artikel uit de shop wenst als vervanging. Een eventueel prijsverschil wordt verrekend via een factuur. De kosten voor verzending van het vervangende artikel kunnen, afhankelijk van de reden van uw retourzending, aan u in rekening worden gebracht.


Adres:
Hollands Klompenhuis
Kerkstraat 63/2
1211CL Hilversum

Let op: Graag willen wij uw retourzending zo goed en snel mogelijk behandelen. Hoe meer informatie u geeft over uw retourzending, hoe beter wij u kunnen helpen.